Stiri / Comunicat de presă - 15 aprilie 2013


      Începînd cu data de 15.04.2013, Organizația GeoEcologică ACCENT a demarat proectul cu titlul „PUTEM REALIZA MULTE PENTRU NATURĂ DACĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!” și are ca scop: Promovarea unei atitudini pozitive față de specia protejată Castor fiber (castorul european) în rândul tinerilor și a adulților din localitățile apropiate sitului Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos, ca un prim pas important spre conservarea speciei protejate pe termen lung.

Principalele obiective ale proiectului sunt:

1. Conștientizarea, informarea generației tinere prin realizarea unor activități extrașcolare pentru elevii din școlile localităților învecinate cu situl Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos, constând în activități extrașcolare de sală (indoor) și de teren (outdoor).

 

2. Realizarea unui concurs de fotografie (pe pagina de facebook și de web a Organizației GeoEcologie ACCENT) care va sta la baza promovării speciei protejate Castor fiber (castorul european)  ca valoare naturală importantă a sitului ROSCI0007.

 

3. Promovarea castorului și implicit a sitului Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos prin realizarea și distribuirea unor materiale informative și promoționale (1000 buc. de afișe cu prezentarea castorului și 2000 buc. de magneți publicitari cu imagina castorului).

 

Proiectul este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România și se va implementa în parteneriat cu Școile Generale: „Jókai Mór” din Băile Tușnad; „Imets Fülöp Jákó” din Comuna Tușnad; „Arany János” din Comuna Sântimbru; „Vitos Mózes” din Comuna Sâncrăieni.

 

Perioada de implementare: 15 aprilie - 15 septembrie 2013

 

Pentru mai multe informații contactați:

 

IMECS Istvan, Coordonator Proiect

Mobil: 0743 775 213

E-mail: imecs.istvan17@gmail.com

 

PILBATH  G. Attila, Asistent Proiect

Mobil: 0723 357 650

E-mail: a.pilbath@yahoo.com  

www.eco-turism.ro

http://www.ogaccent.ro

www.facebook.com/OrganizatiaGeoecologicaAccent

 
Înapoi

Momentan nu sunt commentarii. Fiti Dvs. primul care comenteaza. !


Comentez si eu

Nume
E-mail (nu este public)
Mesaj
Pentru a trimite mesajul va rugam sa copiati codul de securitate de mai sus.

Căutare

Meteo
marţi, 2018-07-17
Temperatura: ℃
miercuri,
Max: ℃, Min: ℃
joi,
Max: ℃, Min: ℃
vineri,
Max: ℃, Min: ℃